topsecrettoys.nl

betaalbaar, betrouwbaar, succes verzekerd

Garantie / Herroepingsrecht

Bij topsecrettoys.nl is het uiteraard mogelijk uw bestelling te ruilen of retourneren (mits je bestelde product niet onder één of meerdere van onderstaande wettelijke uitzonderingen valt. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling.

Uitzonderingen retourrecht:

  • Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk);
  • Producten kunnen bederven binnen de bedenktermijn;
  • Makkelijk kopieerbare producten die niet retourneerbaar zijn wanneer de verzegeling is verbroken, zoals games, dvd’s en cd’s;
  • Producten die niet geschikt zijn om te worden teruggezonden om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne en waarvan de verzegeling na de levering is verbroken.

We zouden het fijn vinden als u even een mail stuurt naar info@topsecrettoys.nl als u wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.”

U kunt het artikel retour sturen naar:

Trabajer Duro BV
Postbus 1029
6870DA Renkum
info@topsecrettoys.nl
KvK: 57255644
BTW: NL001507015B60

Herroepingsrecht / Bedenktijd

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@topsecrettoys.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

New Client Offer

25%OFF

Leave your details below and receive a discount coupon in your inbox